1 klik iskanje

Iščem žensko
Iščem moškega
Iščem žensko s sliko
Iščem moškega s sliko

Oglasi

Mnenja uporabnikov

Pohvale Kritike Predlogi

Za dodajanje mnenj morate biti registriran uporabnik.

Predlogi:


Prosim za izbris mojega profila. AnjaAnja

, 29.01.2017

Prosim za izbris mojega profila in slike "TUKAJ SEM"


POZDRAV

in hvala lepa


Dne 19.6.2011

TUKAJ SEM, 19.06.2011

prosim za zbris irenan hvala

irenan, 17.06.2011

prosim za zbris mojega profila irenan hvala

irenan, 15.06.2011

Prosim za zbris mojega profila zvezdara3 hvala

zvezdara3, 15.06.2011

Prosim za izbris mojega profila ocka2

Hvala!

ocka2, 04.06.2011

Koristno bi bilo iskanje po več kriterijih

poroc2, 20.05.2011

Prosim, da navodila uporabe vašega portala, oziroma samo uporabo, jasno dopolnite s smernicami izbrisa posameznega - lastnega profila. V kolikor pa to ni mogoče, to tudi jasno predstavite ob sami prijavi posameznika na vašo komunikacijsko spletno stran. To bo omogočalo tudi medsebojno preglednost aktivnih članov.
V kolikor nisem znala pravilno uporabljati tega spleta, s cijljem o trajnem izbrisu mojega profila prosim, da me o tem posebej obvestite. V naprej pa se tudi opravičujem. Hvala.

anida, 19.05.2011

Vaš portal mi je prav všeč a me zelo moti: skorajda vsakodnevno me "oblegajo" tkim. "nigerijska pisma" .....Ali zares ni mogoče dopisov filtrirati in jih tako izločiti? Takšnih "ponudb" na drugih portalih ni .....toraj se vendarle da nekaj napraviti!

Samovit, 08.05.2011

Vaš portal mi je prav všeč a me zelo moti: skorajda vsakodnevno me "oblegajo" tkim. "nigerijska pisma" .....Ali zares ni mogoče dopisov filtrirati in jih tako izločiti? Takšnih "ponudb" na drugih portalih ni .....toraj se vendarle da nekaj napraviti!

Samovit, 08.05.2011

Pozdravljeni!
Ponovno bi vas še tukaj lepo prosila za izbris. Vaš portal mi je všeč, ampak sem ugotovila ,da to ni zame.

Hvala in lep pozdrav!
Isabeau

isabeau, 15.04.2011

pozdravljeni mi pojasnite kako se povezati z osebo iz oglasa?

vandrovcek, 10.04.2011

Vprašanje.

Ne vem, alo sem mogoče spregledala.
Svojega oglasa ne najdem ?

pistacija, 20.03.2011

Pozdravljeni!

Dolžan sem vas obvestiti da prek takih portalov kot je vaš Internetni goljufi poskušajo navezati stik z potencialnimi naivnimi žrtvami.
Predstavljajo se za ženske, kraj bivanja navajajo Ljubljana.
Na nekem drugem portalu sem pred časom že bil žrtev take goljufije.
Trenutno je na vašem portalu prijavljena oseba z imenom Anestiya.
Prosim vas da zadevo preverite in po možnosti ukrepate.
Prosim vas da to storite v zasčito vaših uporabnikov.
LP Igor

parson, 16.02.2011

Pozdravljeni, lepo bi vas prosila za zbris vaš portal mi je všeč ampak sem ugotovila ,da meni to ne gre hvala

zvezdara3, 13.02.2011

Vaš portal mi je všeč; posebne pohvale je vreden vaš brskalnik, ko lahko iščeš ljudi iz točno želene regije, omejeno s starostjo.

Imam pa pripombe na stvari, na katere vi, seveda, nimate neposrednega vpliva a lahko s sugestijami člane VZPODBUJATE! Pripombe temeljijo na negativnih izkušnjah.

1. Ljudje naj vpisujejo resnične podatke, saj ima laž kratke noge (np. smešno je če nekdo zapiše "mladostna, vitka, visokošolka ...na spoznavni zmenek pa pride oseba, ki kaže 10 let več od zapisanega, je prava "dvodelna omara", še osnovne razgledanosti nima, itd)

2.Sugerirajte ljudem naj zares (v njihovo dobro) izpolnijo prav vse rubrike, tudi (prav) tiste z lastnimi besedami, ko pravzaprav res lahko zveš nekaj o posamezni osebi (najbolj "slikoviti" in povedni so odgovori "povem kasneje" ali "drugo" Takšnih profilov večina članov ne jemlje resno in si tak "skromnobesednež" sam sebi najbolj škoduje.

3.Dobro bi bilo uvesti "obvezno rubriko" VRSTA ZVEZE: prijateljstvo, zakonska zveza, avantura.....da bi ljudje po nepotrebnem ne izgubljali časa in v izogib nesporazumom

4. Zadnje sugestije verjetno ni moč nikoli rešiti: iz izkušenj (svojih in tudi od ostalih članov) opažamo, da je na portalu veliko ljudi, ki pravzaprav ne vedo kaj sploh iščejo (če sploh!). Takšni so prava zguba časa, uničevalci iluzij .....Za Slovence je sploh značilna še ena "lepa" navada, namreč, da se jim ne ljubi odgovarjati na sporočila, tudi če je samo en preprosti "Hvala, ne!" Itd. Morda bi bilo dobro ko bi nekje v uvodu dodali NEKAJ OSNOVNEGA BONTONA V NAVEZOVANJU STIKOV in KORISTNA NAVODILA ZA PRIPRAVO PROFILA.

Prijazen dan!

Samovit, 19.12.2010

Pozdravljeni, pri iskanju nekega profila bi bilo dobro, če bi videli od kdaj je uporabnik registriran. Tako pa ne veš, kdo je tu od včeraj in kdo je tu že morda nekaj mesecev ali celo let.

frodo, 06.10.2010

Predlagam iskanje profilov tudi na način, da bi bilo možno vtipkati samo nik uporabnika(-ce) .....

Alberts, 15.04.2010

ko pridem na chat kaj moram nato storiti

rgantar, 25.03.2010

Z mojo imava skupaj odprt profil, zanima me, če si lahko jaz sam odprem nov profil, skupnega bi pa tudi obdržala? Lp

parcek, 13.03.2010
Odgovor:

Seveda lahko, vse kar potrebujete je drug e-mail naslov.


Uporabnik portala sem postal pred nekaj dnevi. Na splošno mi je portal všeč, saj so "tehnične" možnosti na njem pregledne in enostavne. Edino kar morda pogrešam, je možnost vpogleda v seznam trenutno prijavljenih (kdo je trenutno prijavljen) in možnost vpogleda obiska profila (kdo si je ogledal profil). Toliko za enkrat, kaj več pa morda ob kakšni drugi priložnosti. Lp.

Alberts, 21.02.2010

Pozdravljeni!
Vse pohvale portalu, je zelo pregleden, uporaben, brez nepotrebne navlake. Skratka - super. Mene zanima, tako kot nekaj oseb pred mano, kako izbrišem svoj profil, ker ne želim biti več prijavljena.
Veliko uspeha še naprej.

teja2, 15.02.2010
Odgovor:

Pišite nam na info@jaz-in-ti.si in izbris bomo uredili za vas.


ko pregledam,stran iz mojega računalnika zase ,pa ne mislim zdaj svoj profil..mislim ,kot bi sam sebe iskal kot vidijo drugi ..se ne najdem..aha pa to še bi oz se da videt kje kdo ogleda vse tvojo stran,če je sam tu registriran...lp.hvala za odgovor..matt

matt, 07.02.2010
Odgovor:

Vaš lastni profil oz. oglas se ne prikaže ko ste prijavljeni. Drugi vidijo več ali manj enako kot je prikazano na glavni strani urejevalnika profila. Kar se pa tiče kdo si je ogledal pa... Se pripravlja tudi to, na žalost pa trenutno ni prioriteta, tako da bo treba še malo počakat.


predlagam da bi lahko vsak videl kdo si je ogledal njegov profil

danilov, 02.01.2010

Pozdravljeni!

Menim, da ima marsikdo veliko sporočil, ki jih je poslal, ni pa možnosti, da bi jih lahko tudi odstranil/izbrisal tako kot prejeta sporočila. Ali je možno, da se to "ustvari"?

Hvala in lepe praznike ter uspešno 2010!

Soncek, 25.12.2009

Prosim lepo,če izbrišete moj profil z portala.Sem poskušala pa ne znam.Hvala za razumevanje in veliko uspeha še naprej....črnolaska02

crnolaska02, 31.10.2009

SIcer sem šele dva dni na vašem portalu ampak: ko sem šel na chet je bilo vse u redu ,
smo se zezali, ampak se nikakor ne morem odjaviti. Sem poskusil vse , levo zgoraj rdeč križec pa nič .
Pozdravljeni !

Gabrielus, 28.10.2009
Odgovor:

Odjava s chata najdete spodaj levo, mala okrogla ikonica pod poljem za pisanje.

Drugače pa je odjava avtomatska ko zaprete okno s chatom.


Pozdrav

Kje se da izpisati od profila?

spoznajme, 21.06.2009

pozdravljeni!
Zelo me veseli, da vaša stran obstaja. VSE POHVALE!
Edino, kar me moti je, da je prepočasna......
Upam, da lahko kaj naredite v tej smeri.
LP

ora, 14.06.2009
Odgovor:

Z naše strani je skoraj nemogoče stran naredit še hitrejšo, stran je v primerjavi z drugimi grafično lahka in optimizirana za hitrost kolikor se le da.


Pozdravljeni operaterji imam predlog za online tako bi se vedelo katera oseba je prisotna. Zelim vam se naprej veliko uspeha lep poz...Tulipan

tulipan, 21.05.2009

imam še eno vprašanje. Kako lahko izbrisem moja sporocila ,ki sem jih poslala dolocenemu uporabniku. Ker se ne da dokoncno izbrisat. hvala

dusica, 10.04.2009
Odgovor:

Poslanih sporočil ni možno izbrisati iz tehničnih razlogov. Pregeledovanje poslanih sporočil pa je tako in tako bolj informativne narave za primere kot je... "kaj sem že zadnjič napisal" itd.


lepo bi bilo, če bi se lahko neposredno pogovarjali med sabo. da nebi bilo potrebno dajat msn nasova, ker nikoli ne veš s kom imaš opravka. v bistvu klepet v živo in da bi videl kdo je pogledal profil kot je napisal Kokolo. Hvala

dusica, 10.04.2009
Odgovor:

Seveda, to bi bilo lepo in marsikatera podobna stran to tudi ponuja. Na žalost pa takšni sistemi zelo obremenijo strežnik kjer gostuje stran in trenutno tega ni možno dodati. Seveda pa bo online chat dodan kakor hitro bo to mogoče.


Dobro bi bilo če bi uporabnik lahko preveril kateri uporabniki so si ogledali profil.

kokolo65, 03.04.2009
Odgovor:

Podrobna statistika je že v izdelavi in bo v kratkem na voljo.


Kontakt | Pogoji uporabe
| Zasebni stiki, zmenki: Celotna Slovenija | Zasebni stiki, zmenki: Gorenjska regija | Zasebni stiki, zmenki: Goriška regija | Zasebni stiki, zmenki: Jugovzhodna Slovenija | Zasebni stiki, zmenki: Koroška regija | Zasebni stiki, zmenki: Notranjsko-kraška regija | Zasebni stiki, zmenki: Obalno-kraška regija | Zasebni stiki, zmenki: Osrednjeslovenska regija | Zasebni stiki, zmenki: Podravska regija | Zasebni stiki, zmenki: Pomurska regija | Zasebni stiki, zmenki: Savinjska regija | Zasebni stiki, zmenki: Spodnjeposavska regija | Zasebni stiki, zmenki: Zasavska regija |
© 2008 Copyright Jaz-in-ti.si